Ta med lite snacks på festivalen

Du som brukar gå på olika festivaler vet att du givetvis kommer att bli hungrig. Det är kanske inte alltid enkelt att förflytta dig från ett ställe till ett annat eftersom det är mycket människor på festivalerna. Det är därför mycket bra om du själv packar ned olika snacks. Du och dina vänner kan sedan äta av dem som mellanmål.

Bra snacks och mellanmål får du till exempel från Rawfoodshop. Du kan bland annat skaffa cashewnötter och mandlar, som är enkla att ta med. Därtill kan du också ta med olika torkade frukter, som till exempel mango, dadlar eller ananasringar. Olika Rawfood-bars är också mycket bra att stoppa ner i väskan. Du kan få dem i smaker som hallon och mandel, choklad och valnöt samt karamell och hasselnöt. Annat gott som du kan skaffa är godisbjörnar eller godisbär. Därtill finns det en hel mängd olika chokladkakor med olika smaker som du kan skaffa. Smakerna kan bland annat vara jordgubb, dadel eller pistage.

Du kan även ta med någonting att dricka. Exempelvis kan du blanda lite apelsinvatten i ditt vatten, koka te på brännässla, Chai Massai eller ingefära och citrongräs. Därtill kan du även välja att ta med kokosvatten eller kombucha. Med goda, nyttiga snack blir festivalupplevelsen ännu bättre.

Comments are closed.